Puromuz2.com: Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, midekâriniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar baştan aşağı size özeldir. Fakat gine de aklınızın ucunda bulunması gereken bir kaç sınır var! 1- Puro Seçimi Ben bu makaslamakmda hasetn her saatinde midemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu misafir edeceğim. Siz de keyfinize gereğince, istediğiniz puroyla eşlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Arama Ika Yönetim inşaı Karayip purolarda midemeden önce nemliliğini arama etmek gerekir. Bu Toscanello midein geçerli değil. Toscanello severler damak zevklerine gereğince farklı gönen oranlarında midemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak beş altı da deneme tarafılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce kesinlikle bilinmesi gereken hayati bir kaide var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her hengâm evet büfecir gazlı çakmak evet da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar evet da mumlu kibritlerler kadar koku yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro bağ ve alaka lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde andıran. Tehlikesiz olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat fiyat. Puroyu yakarken yalım puroya düver bahsetme etmemelidir. Ateşin maviliği purodan beş altı ırak tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her yanı kırmızıya döndüğünde kızartma kârlemini mirardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayağını 90 mertebe eğimle, aleve tam bahsetme etmeyecek şekilde tutun. Bu kârlemi yaparken tüm ayağın yeksan yanması gerektiği midein puroyu aynı zamanda intizamlı bir şekilde 360 mertebe döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara gereğince beş altı elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu konsept çakmaklar çok yüksekdür ve fazla andıran tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma kârlemi natürel alevli çakmaklarla, beş altı hengâm alabilir. Bu müddet size hengâm kaybı kadar haneükebilir lakin puro sabır ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Arama Ika Şimdi puroyu elbette yaktığınımızı arama edelim. Puroyu kızartma kârleminden sonrasında hilaf çevirip yanünüze beş altı yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya belli belirsizçe sonuçsuz üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet tüm fut kıpkırmızı ise yakma kârlemini mirarı ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her yanı tam yanmamışsa, kısaca tüm fut kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu dudakınıza götürün. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek çalma veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü bayağı soluk elan çekin. Bu sayede puro üste kalan yanmamış fasıl da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Rahatçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, daha çok puronuz mideime müheyya. Evet evet siz müheyya mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıleke çıleke mideilmeli. Alacağınız her soluk ortada en azından 40 saniye ummak gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kadar midemeye çdüzenışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı mideimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da hemen hissedersiniz. İlk başlangıçta, yalnızca birazcık lezzet kaybı evetşasanız da, hızlı midemeye devam ederseniz, puro o derece zehirlaşır ki hiç mideilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman belli belirsizçe ağıza doldurulur ve zevk kameraların dumanla ihtarlmasına icazet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartvizitın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az bağ gösterdiğinizin bir kâraretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun midein kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden güvenli olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim midetiğim Toscanello midein gene yakma dava oluşum etmez. Fakat yönetim inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda mütezayit oranda kederlilik hissedeceğinizi afişe etmek isterim.

şayet puro kaliteli bir puro ise 15 sene hatta elan uzun bir müddet bile saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz gereken ve kesinkes şense olan 2 kaideı manaız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın platformın sıcaklık ayarıdır. Puroyu kaliteli bir koşulda uzun müddet saklamak istiyorsanız platform sıcaklığının 16 ila 18 mertebe ortada olduğundan güvenli olmanız gerekiyor. Sülale içinde bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden platform sıcaklığı 22 derecenin üstüne evet da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza icap yoktur. Fakat nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki hıfız platformını yaratmanız ideal olandır. Çünkü bu durumda hiçbir dava ile muhaliflaşmazsınız. Saklama platformı sıcaklığında kaynak dava platformın antipatik değil fazla har olmasıdır. Çünkü hıfız platformı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile muhaliflaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise hıfız platformının nemidir. Bağıl nemin ideal aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet fazla kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi gönen hıfız platformı sıcaklığına gereğince değiş tokuş gösterecektir ve bu yüzden de hıfız platformı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en ideal olarak puro hıfız kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise rastgele bir sonuçsuz geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta sonuçsuz geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan hıfız platformının sonuçsuz geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu mideindeki gönen ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak midein anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı sağlamlayacak kesinkes sonuçsuz geçirmeyen kutular evet da benzeri bir ortamdır. En eksiksiz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları kesinkes sonuçsuz geçirmedikleri midein vesair rakiplerine mefret ayrım atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz kesinlikle bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir