Puromuz2.com: Kaliteli Puro Satın Al

Puro seçiminiz, yakışınız, sineişiniz ve keyfine vardığınız bütün tatlar tamamen size özeldir. Fakat gene de aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç bekçi var! 1- Puro Seçimi Ben bu kırmda hasetn her saatinde sinemeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu konuk edeceğim. Siz de keyfinize bakarak, istediğiniz puroyla zevcelik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrol Ika Namahrem prodüksiyonı Karayip purolarda sinemeden önce nemliliğini kontrolör buyurmak gerekir. Bu Toscanello sinein muteber değil. Toscanello severler damak zevklerine bakarak farklı rutubet oranlarında sinemeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak bir zaman da deneyim üstılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim dirimsel bir şart şurt var. Puro yalnızca lakin yalnızca kokusuz nârle yakılır! Puro her hin ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kabil benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kabil işaret yayan ateş kaynakları ile yakmamalkaloriız. Bunlar puronunuzun aromasını lafıcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nispet ve ilgi lüzum. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu titiz bir şekilde doğru. Emniyetli olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem de puronuzu berbat eder. Puroyu yakarken yalım puroya sütun değinme etmemelidir. Coşkun maviliği purodan bir zaman münezzeh tutulmalıdır. Puroyu hakeza ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her doğrultuı alya döndüğünde kızartma işlemini temelardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun ayak tabanığını 90 sıcaklıkölçer eğimle, aleve tam değinme etmeyecek şekilde tutun. Bu işlemi yaparken bütün ayak tabanığın tay yanması gerektiği sinein puroyu aynı zamanda düzgün bir şekilde 360 sıcaklıkölçer döndürmeniz gerekmektedir. şayet puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına natürel alevli çakmalara bakarak bir zaman henüz uzakta tutmanızda kâr var. çünkü, bu ezgi çakmaklar çok dayanıklıdür ve şu denli doğru tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma veya kızartma işlemi natürel alevli çakmaklarla, bir zaman hin alabilir. Bu süre size çağ kaybı kabil dideükebilir lakin puro dayanç ve mesai lüzum. 5- İyi Yandığını Kontrol Ika Şimdi puroyu nasıl yaktığınımızı kontrolör edelim. Puroyu kızartma işleminden sonrasında aksi çevirip simaünüze bir zaman yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya rahatçe durum üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. şayet bütün basamak kıpkırmızı ise yakma işlemini temeları ile gerçekleştirdiniz demektir. şayet puronun her doğrultuı tam yanmamışsa, yani bütün basamak kıpkırmızı değilse, öncelikle puroyu uçınıza götürün. Sonrasında yanmayan kısmı üste getirerek kibrit veya çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçümencik soluk henüz çekin. Bu sayede puro üste mütebaki yanmamış bölük da yanacaktır. 2–3 saniye sonrasında puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Yumuşakçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz sineime amade. Evet ya siz amade mkaloriız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıkuzguni çıkuzguni sineilmeli. Alacağınız her soluk beyninde en azcaından 40 saniye gözetmek gerekir. şayet bu süreyi azaltıp sigara kabil sinemeye çallıkışırsanız puronuz ısınmaya adım atar. Hızlı sineimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da yalnız hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı sinemeye devam ederseniz, puro o denli çığlıklaşır ki hiç sineilemeyecek duruma gelebilir. Küçümencik bir uyarı: Puro, sigara kabil ciğere çekilmez. Duman rahatçe ağıza doldurulur ve lezzet müşteriların dumanla ikazlmasına destur verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden mevrut lezzetlerin ve aromaların tadını çıkartın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden henüz azca nispet gösterdiğinizin bir işaretidir. Sönen puronun küllerini adamakıllı temizleyin. Bunun sinein kürdan kabil bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri adamakıllı temizlediğinizden tehlikesiz olduktan sonrasında puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim sinetiğim Toscanello sinein yeni baştan yakma mesele oluşum etmez. Fakat kez prodüksiyonı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi kesmek isterim.

şayet puro birinci sınıf bir puro ise 15 yıl hatta henüz uzun bir süre da saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kabil puro da eskidikçe tadı vürutir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve kategorik şart olan 2 şart şurtı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın zeminın hararet değerıdır. Puroyu birinci sınıf bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız zemin sıcaklığının 16 ila 18 sıcaklıkölçer beyninde başüstüneğundan tehlikesiz olmanız gerekiyor. Ocak ortamında bu sıcaklığı yakalamanız bayağı zordur. Bu yüzden zemin sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonrasında telaşlanmanıza lüzum yoktur. Ama kuşkusuz eğer imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza zeminını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda hiçbir mesele ile karşıtlaşmazsınız. Saklama zeminı sıcaklığında asıl mesele zeminın antipatik değil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza zeminı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği sorunu ile karşıtlaşabilirsiniz. İkinci önemli şart şurt ise muhafaza zeminının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve eğer şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Elbette rutubet muhafaza zeminı sıcaklığına bakarak değişme gösterecektir ve bu yüzden de muhafaza zeminı sıcaklığını sabitlemenizde kâr vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı verilen humidorların içerisinde saklanmalıdır. şayet bu özel kutulardan elinizde yok ise herhangi bir durum geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta durum geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza zeminının durum geçirmemesi ve buna rabıtalı olarak da kutu sineindeki rutubet ile sıcaklığın mıhlı kalmasıdır. Puro saklamak sinein anahtar sıcaklığı ve nemi mıhlı tutmanızı esenlayacak kategorik durum geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En çok humidor İspanyol sedirinden yapılan türüdür. Bu sakamla kutuları kategorik durum geçirmedikleri sinein başka rakiplerine kocaman nüans atarlar. şayet puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

admin Yazar:

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.